15 december 2017: Business Borrel Axel

Op vrijdag 15 december a.s. is de primeur van de grootste Ondernemers-eindejaarsborrel! Deze wordt onder de vlag van ondernemersvereniging Axclusief georganiseerd.

Kaarten zijn voor iedere ondernemer in de regio te koop! De locatie is op het plein bij museum “het Warenhuis’ te Axel.  Vanwege de capaciteit van de tent, die geheel in Aspen-stijl zal zijn ingericht, beperkt tot 200 kaarten! Dus wees er snel bij. De kaart is pas definitief na ontvangst van uw betaling!

Aankoop van de kaart geeft toegang tot het besloten event waar u bij binnenkomst een drankje en een bite ontvangt. Music by Menno Koppejan. Verdere drinks en bites zijn voor eigen rekening.

Aanvang vanaf 17.00 uur, we sluiten af rond 21.00 uur. 

Dus wilt u in een leuke ambiance terugkijken op het afgelopen jaar en alvast vooruitkijken naar 2018 met uw collega-ondernemers in de regio, bestel dan snel uw kaarten via het aanmeldformulier!

We hebben tevens de mogelijkheid om met uw bedrijf als sponsor te fungeren en hierdoor nog meer in de spotlight te komen! Informeer bij axclusief@axel.nl naar de mogelijkheden.