Kerstmarkt Axel

Traditioneel organiseert Ondernemersorganisatie Axclusief op de tweede donderdag van december de Kerstmarkt in Axel. 14 december a.s. is Axel weer even kersthoofdstad van Zeeland. Ook dit jaar zullen wij het museumplein weer betrekken bij de markt, alwaar het grote podium kom te staan en een extra aparte tent voor de horeca. Zoals ieder jaar investeren wij veel in animatie en decoratie, Het beloofd dus weer een bijzondere avond te worden.

Vanaf 1 oktober kunt  U een plaats reserveren met een kraam (incl. dakkleed) van circa 4 meter. De kosten voor deze plaats met kraam is € 37,50. Voor aankleding en verlichting in de kraam incl. een haspel van +/- 30 meter dient u zelf te zorgen. Uiteraard kunt u meerdere kramen van circa 4 meter reserveren. Voor verkoopplaatsen met eten en drinken gelden afwijkende tarieven!

De leden van ondernemersorganisatie Axclusief kunnen gratis één kraam van 4 meter reserveren. Nieuw dit jaar; Ideële stichtingen/verenigingen/groepen kunnen een kraam tegen kostprijs (€ 16,50) van het kraam aanvragen. In verband met steeds oplopende kosten zijn wij helaas genoodzaakt deze kosten door te berekenen. Bij inschrijving dient aan te geven dat u in aanmerking wilt komen voor kraam/plaats tegen gereduceerd tarief. Deze zal door de organisatie beoordeeld worden en u wordt hier over geïnformeerd.  De borg, welke in het verleden gehanteerd werd komt hiermee te vervallen.

Hebt u een plaats nodig zonder kraam (eigen kraam of verkoopwagen verplicht) dan is het tarief € 30,00 per 4 meter lengte. Ook voor deze plaatsen dient u zelf voor aankleding en verlichting in uw kraam incl. een haspel van +/- 30 meter te zorgen.

Op circa 10 plaatsen in het centrum zullen wij zorgen voor elektra aansluitpunten. Ook is het mogelijk om in overleg met bedrijven of inwoners gebruik te maken van stopcontacten voor levering van elektra. Op het evenemententerrein is tevens sfeerverlichting aanwezig.

Voorkeursplaatsen zijn niet te reserveren, maar wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met de plaats die u in het afgelopen jaar bezet heeft. Uw voorkeur kunt u wel via het inschrijfformulier aangeven.

Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging per mail en een factuur. U wordt verzocht het te betalen bedrag voor 8 december 2017 naar de bankrekening van Axclusief over te schrijven. Geen bijschrijving voor 8 december 2017 op onze bankrekening is geen gereserveerde plaats op de kerstmarkt.

Uiterlijk dinsdag 12 december ontvangt u van ons, via email, de standplaats waar uw ruimte gereserveerd is voor de Kerstmarkt. U kunt vanaf 12.00 uur gebruik maken van het marktterrein en uw kraam mag vanaf 22.00 uur opgeruimd worden. Beslist niet eerder, omdat daardoor de markt direct zijn gezelligheid en kracht verliest. U schaadt hiermee uw collega's op de Kerstmarkt aanzienlijk. Auto's moeten voor 15.45 uur verplaatst worden naar de officiële parkeerplaatsen buiten het evenemententerrein (het Hofplein of Kennedyplein) en mogen vanaf 22.00 uur weer terug geplaatst worden op het evenemententerrein.

Ook dit jaar wordt extra publiciteit verzorgd middels een kerstmarktspecial van het Zeeuws Vlaams Advertentieblad welke huis aan huis wordt verspreid. Deze speciale editie wordt bij 55000 adressen bezorgd. Indien u belangstelling hebt om in de Kersteditie van het ZVA ie adverteren, kunt contact opnemen met het Zeeuws Vlaams Mediabedrijf BV. Telefoon +31 115 686 000