Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws & Evenementen

Toneelvereniging ClingClaer!

| Evenement

‘En we gaan nog niet naar huis’: een hilarisch verhaal... verrassend... spannend en vooral dolkomisch!

Toneelvereniging ClingClaer! staat dit jaar vier keer in Axel met ‘En we gaan nog niet naar huis’. Een hilarisch verhaal….. verrassend….spannend en vooral dolkomisch.

Deze voorstelling is te zien in De Halle in Axel op vrijdag 9 december, zaterdag 10 december, vrijdag 16 december en zaterdag 17 december. Kaarten via www.clingclaer.nl. Volg ClingClaer! op Facebook.

Het verhaal: een droomcruise in de Stille Oceaan eindigt in een nachtmerrie. De 'Santa Maria' met aan boord 1500 passagiers loopt op een koraalrif en zinkt tot op de bodem van de oceaan. Gelukkig werd het grootste deel van de passagiers door een Amerikaans vrachtschip gered, maar van de heer en mevrouw Audenaert uit Hulst en de heer B. Van der Linden, eveneens uit Hulst, ontbreekt ieder spoor. Geen paniek... zij hebben zich weten te redden en zijn aangespoeld op een paradijselijk eiland in het Stille Zuidzee. En zij genieten met volle teugen van wat het eiland hen te bieden heeft: zon, zee, strand, wuivende palmbomen, kokosnoten, exotisch fruit en vis en schelpdieren vers uit de oceaan. Spannend is het wel... is het eiland onbewoond of zijn er misschien meer mensen? Wie zijn de oorspronkelijke bewoners van het eiland? Inboorlingen? Kannibalen? Indianen? Groot is de verrassing als zij kennismaken met hun 'buren'.

Terug