Kalender Juli 2019

03-07: Toeristische fietstocht

Naam evenement

Toeristische fietstocht

Datum begin

2019-07-03

Datum einde

2019-07-03

Tijden

start mogelijk vanaf 9 uur

Omschrijving

Op woensdag 3 juli a.s. wordt door de Seniorenvereniging Kanaalzone een toeristische, geheel bewegwijzerde, fietstocht georganiseerd voor jong en oud. De afstand bedraagt ca. 42 km en de route voert voor een gedeelte langs de Nederlands/Belgische grens. Hierbij wordt gedurende een aantal kilometers het traject van een 546 km lange fietsroute, welke is uitgestippeld langs het tracé van de Dodendraad uit de Eerste Wereldoorlog, gevolgd.
De inschrijving en start zijn van 9 tot 12 uur in de Halle aan te Rooseveltlaan te Axel, waar ruime (gratis) parkeergelegenheid in de buurt aanwezig is.
De deelnamekosten bedragen € 2,50 per deelnemer. Kinderen onder begeleiding mogen gratis deelnemen. Deelname is geheel op eigen risico.
Er is een controleplaats voorzien in gemeenschapscentrum “’t Heike” in Heikant, welke van 09.00 uur tot 14.30 uur geopend is. Vanaf hier kan ook gestart worden. Verder zijn er nog twee rustplaatsen onderweg.
Er is een pechdienst aanwezig en de EHBO Koewacht verleent haar medewerking aan dit evenement.
Na afloop van de fietstocht ontvangt elke deelnemer een gratis wafel en onder de aanwezige deelnemers wordt een aantal prijzen verloot.
Voor verdere informatie en inlichtingen kan men terecht bij de penningmeester van de Seniorenvereniging Kanaalzone, email: gkaijser@zeelandnet.nl.

Locatie

de Halle, Axel

Website of Facebook pagina

seniorenverenigingkanaalzone.nl

Organisator

Seniorenvereniging Kanaalzone

E-mail voor meer info

info@seniorenverenigingkanaalzone.nl

04-06 t/m 19-10: Expo Grondstoffen door Jennifer de Jonge

Naam evenement

Expo Grondstoffen door Jennifer de Jonge

Datum begin

2019-04-06

Datum einde

2019-10-19

Tijden

di/tm vr 12:30u tot 17:00u en zaterdag 11:00u tot 17:00u

Omschrijving

Toegepast kunstenaar / vormgeefster Jennifer de Jonge uit Den Haag, geboren in Axel, ziet in de pracht van grondstoffen de basis van haar ontwerpen. “In ontwerpen ligt mijn kracht, door mijn passie voor materiaal en fascinaties voor mensen en materialen.” Van jongs af aan is Jennifer in de weer met het verbinden van materialen en objecten, met daarbij aandacht voor het gedrag van mensen en de oorsprong van de materialen.

Locatie

Axel, Markt 2

Website of Facebook pagina

http://www.hetwarenhuis.nl

Organisator

Museum Het Warenhuis

E-mail voor meer info

info@hetwarenhuis.nl

 

Staat uw evenement er nog niet bij? Geef het door via het aanmeldformulier.