Kerstmarkt Axel

Traditioneel organiseert Ondernemersorganisatie Axclusief op de tweede donderdag van December de Kerstmark in Axel. 12 December a.s. is Axel weer even kersthoofdstad van Zeeland. Na het succes van vorig jaar zullen wij ook dit jaar weer een grote feesttent neer zetten en zullen wij de kerstmarkt knallend afsluiten.

Het Museumplein is inmiddels een vaste waarde en dit jaar zal deze een extra sfeervolle uitstraling krijgen. Luxe VIP tenten, een podium met avondvullend programma en de jaarlijkse samenzang van de kerken!!

Dit jaar zal de Kaaiwal weer betrokken worden bij de Kerstmarkt. Intieme sfeer in een stijl van petit Montmartre. Gezellige muziek, diverse foodstands en workshops. Het aantal kramen is hier zeer beperkt, dus al u wilt aanmelden, wees er dan snel bij!

Vanaf 29 September kunt u een plaats, kraam of VIP-tent reserveren. Voor aankleding en verlichting in de kraam incl. een haspel van +/- 30 meter dient u zelf te zorgen.

De leden van ondernemersorganisatie Axclusief kunnen gratis één kraam of plaats van 4 meter reserveren. (Voor de VIP-Tent geldt een aangepast tarief) Ideële stichtingen/verenigingen/groepen kunnen een kraam tegen kostprijs van het kraam aanvragen. Bij inschrijving dient aan te geven dat u in aanmerking wilt komen voor kraam/plaats tegen gereduceerd tarief. Wij hanteren een erkenning volgens ANBI als richtlijn voor het verstrekken van een gratis kraam

Op verschillende plaatsen in het centrum zullen wij zorgen voor elektra aansluitpunten. Ook is het mogelijk om in overleg met bedrijven of inwoners gebruik te maken van stopcontacten voor levering van elektra. Op het evenemententerrein is tevens sfeerverlichting aanwezig.

Voorkeursplaatsen zijn niet te reserveren, maar wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met de plaats die u in het afgelopen jaar bezet heeft. Uw voorkeur kunt u wel via het inschrijfformulier aangeven.

Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging per mail en een factuur. U wordt verzocht het te betalen bedrag voor 2 december 2019 naar de bankrekening van Axclusief over te schrijven. Geen bijschrijving voor 2 december 2019 op onze bankrekening is geen gereserveerde plaats op de kerstmarkt.

Uiterlijk dinsdag 10 december ontvangt u van ons, via email, de standplaats waar uw ruimte gereserveerd is voor de Kerstmarkt. U kunt vanaf 12.00 uur gebruik maken van het marktterrein en uw kraam mag vanaf 22.00 uur opgeruimd worden. Beslist niet eerder, omdat daardoor de markt direct zijn gezelligheid en kracht verliest. U schaadt hiermee uw collega's op de Kerstmarkt aanzienlijk. Auto's moeten voor 15.45 uur verplaatst worden naar de officiële parkeerplaatsen buiten het evenemententerrein (het Hofplein of Kennedyplein) en mogen vanaf 22.00 uur weer terug geplaatst worden op het evenemententerrein.

Wij hanteren de volgende tarieven voor de Kramen, Plaatsen en Tenten:

Marktkraam incl dakzeil 4mtr incl plaats.

Regulier tarief

€ 39,50

Leden Axclusief

1 Kraam gratis, meerdere tegen regulier tarief

Ideële stichtingen

€ 17,50 (ANBI erkenning benodigd)

 

Partykraam incl dakzeil 2mtr incl plaats. (Alleen op de Kaaiwal)

Regulier tarief

€ 45,00

Leden Axclusief

1 Kraam gratis, meerdere tegen regulier tarief

Ideële stichtingen

€ 21,50 (ANBI erkenning benodigd)

 

Grondplaats 4 x 2,5 mtr (Afwijkende afmeting in overleg)

Regulier tarief

€ 32,50

Leden Axclusief

Gratis                                                          

Ideële stichtingen

Gratis

 

VIP-Tent 4 x 4 mtr  (LET OP, maximaal 2 beschikbaar. OP=OP)

Regulier tarief

€ 195,00

Leden Axclusief

€ 170,00                                                     

Ideële stichtingen

€ 170,00 (ANBI erkenning benodigd)

 

VIP-Tent 5 x 5 mtr

Regulier tarief      

€ 235,00

Leden Axclusief

€ 217,50                                                     

Ideële stichtingen

€ 217,50 (ANBI erkenning benodigd)

 

Kraam of plaats voor de verkoop van Eten/Drinken

1 stuk

€ 100,00

2 stuks

€ 150,00                                                     

3 stuks                

€ 175,00

Indien u alcoholische dranken wilt verkopen en/of verstrekken, dient u hier voor een extra ontheffing voor aan te vragen. Dit kan via de organisatie, wij vragen dan van u een kopie legitimatiebewijs, uw huidige woonadres en een kopie van uw verklaring Sociale Hygiëne. Bij beperking van alleen Glühwein te schenken is een IVA verklaring voldoende.

Wij nemen uw privacy serieus. De gegevens die u ons verstrekt zullen uitsluitend voor gebruik binnen Axclusief gebruikt worden. In beginsel is dit alleen voor de Kerstmarkt en de communicatie hier van. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden of gebruikt voor andere  marketingdoeleinden.
Op verzoek zullen uw gegevens uit ons systeem verwijderd worden.

Uw inschrijving is definitief en bindend na aanmelding via onze site en het voldoen van uw factuur.
Bij afmelding, no-show of indien u anderzijds geen gebruik maakt van uw kraam, kunnen wij helaas geen restitutie verlenen.

Wij wensen u een gezellige kerstmarkt!

Vanaf 29 september kunt  U een plaats reserveren met een kraam (incl. dakkleed) van circa 4 meter.