Potatolands groot feest voor jong en oud

De zesde editie van het Axelse festival staat als een huis en is de kinderschoenen ontgroeid. Waar vorig jaar -tijdens de jubileumeditie- Kraantje Pappie veel publiek naar Axel trok, heeft de organisatie ook dit jaar weer een veelzijdig programma samengesteld.

Kortom, zaterdag 25 augustus is zeker een dag en avond om vrij te houden in de agenda en te reserveren voor Potatolands. Het Hofplein in Axel is vanaf 15.00 uur 's middags het domein voor jong en oud. Er is muziek, dans en van alles te doen en te zien. Doe bijvoorbeeld mee met workshops van professionals en draai je eigen festival in elkaar!

Potatorun

Nieuw dit jaar is een sportief element in het programma: de Potatorun. Voor elke leeftijd zijn er diverse afstanden voorzien, variërend van een rondje rond het festivalterrein voor de allerkleinsten tot een afstand van tien kilometer voor de meer ervaren hardlopers. Kinderen krijgen altijd een medaille. De oudere hardlopers strijden om leuke prijzen. De organisatie mikt op een flink aantal deelnemers, ook van hardlopers uit België. Inschrijven kan vanaf 14.00 uur. De eerste loop vangt aan om 15.00 uur.

Spaaractie

Natuurlijk zijn ook vanaf het begin tot in de late uurtjes van het festival diverse foodtrucks present, om de benodigde (dans)calorieën op peil te houden. 's Avonds belooft het programma een groot feest voor liefhebbers van alle muziekstijlen. De organisatie heeft een veelzijdige line up weten samen te stellen. De optredens zijn op het Rockpodium en in de Feesttent. Tal van bekende namen van binnen en buiten de regio treden op. Het festival is overdag (vanaf 15.00 uur) gratis toegankelijk. Vanaf 17.00 is een toegangskaartje nodig (12,50 euro per persoon). Ondernemend Axel haakt in op deze publiekstrekker voor Axel en houdt de komende weken een spaaractie in meer dan dertig winkels en horecagelegenheden. Klanten krijgen bij elke transactie stempels, waarmee heel snel kan worden gespaard voor een flinke korting op de entreeprijs. Lees meer over de line up, de Potatorun, de kortingsspaaractie en wetenswaardigheden over Potatolands online op www.potatolands.nl. Helemaal op de hoogte blijven? Volg Potatolands op Facebook, voor het laatste nieuws en leuke feiten.