Genieten

Axel heeft een uitgebreid keuzemenu om uzelf een dagje te verwennen en te genieten van alle dingen die het leven mooi maken. We staan van oudsher bekend om onze culinaire kwaliteiten en bourgondische inslag, mede bepaald door onze nauwe band met Belgiƫ. We hebben bijvoorbeeld een chocolatier en een wereldwijd vermaard wijnhuis. In Axel kun je gastronomisch uit eten en er is een grote verscheidenheid aan horeca, waardoor er voor iedereen wel een plek is om in een gepaste ambiance voor een afzakkertje in Axel te blijven hangen. Zelfs voor een kleine lunch, een lekker broodje, een frietje of iets voor de lekkere trek is in Axel alles voorhanden.

Persoonlijke verzorging

Wie hoge eisen stelt aan uiterlijke verzorging, kleding en bodyfashion, vindt in Axel een waaier van mogelijkheden. Axel is toonaangevend op het gebied van persoonlijke verzorging. Van pedicures, nagelverzorging, tot beautysalons, kapsalons en sauna. Ze zijn er in een gevarieerd aanbod en van hoge kwaliteit. Wie gezellig wil winkelen, zichzelf wil verwennen met een lekker geurtje, nieuwe kleren of een sieraad kan ook in Axel terecht bij de verschillende kwaliteitszaken.

Sport en ontspanning

Dit aanbod van verwennerij bevindt zich in een attractieve oase van groen en waterpartijen die de bezoeker uitdaagt op enig moment terug te keren voor enige vorm van lichamelijke inspanning. Het zij op sportief gebied (zwemmen, fietsen, golfen, zweefvliegen, ruitersport, tennis, voetbal, schietsport) of simpelweg recreƫren in de natuur (wandelen, picknick). Of dit te combineren met een van de hierboven vermelde aanleidingen om Axel te bezoeken. Zie daarvoor ook onze outdoor arrangementen. Want het is toch toppunt van genieten om een fysieke inspanning of een middag in de natuur af te sluiten met een lekkere maaltijd of een lekker drankje, een ontspannende sauna of welke ander vorm van verwennerij dan ook. Ook culturele en culinaire combinaties (De Parels van Axel) zijn aanraders om Axel te bezoeken. Het is er allemaal. Geniet ervan.