Bakker administratie & advieskantoor

Bakker administratie & advieskantoor
Markt 10
4571 BG Axel
0115 563333
www.bakker-axel.nl

 

Wij zijn een administratie en advieskantoor dat zich voornamelijk bezighoudt met de ondersteuning en advisering van het midden en kleinbedrijf, zzp'ers en particulieren. Bij ons staat u als klant centraal, we besteden veel tijd aan begeleiding en persoonlijke aandacht. Ons streven hierbij is dat u op basis van een goede beslissing en advisering de juiste beleidsbeslissingen kunt nemen.

Het kantoor is 1 januari 2004 opgestart door mij, naast mijn gewone werkzaamheden in loondienst. Het klantenbestand groeide gestaag zodat het werken in loondienst vanaf 2006 vaarwel werd gezegd.

Vorig jaar is mijn vrouw ook in het bedrijf gekomen en is het kantoor uit het spreekwoordelijke jasje gegroeid. Vanaf 1 januari 2013 zitten we op Markt 10 in Axel. Doordat wij veel samenwerken met specialisten en collega's zijn wij in staat om u, als relatief klein kantoor, een breed pakket van diensten aan te bieden.

Ons kantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Dit is de grootste fiscale beroepsvereniging. Als RB adviseur zijn wij op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen en voldoen wij aan de hoogste kwaliteits- en certificeringseisen.