Deto Jeans

Deto Jeans
Noordstraat 20
4571 GD Axel
0115-565747
www.detojeans.nl
info@detojeans.nl

 

Op 10 januari 1977 gaf Toon Deij het startschot voor iets dat uitgroeide tot een wonderbaarlijk, zakelijk avontuur: Deto Jeans. Dit was het begin van een imperium in vrijetijdskleding, dat inmiddels een begrip is in Zeeuws-Vlaanderen en daarbuiten. Na heel wat ontwikkelingen, veranderingen en groei worden de filialen in Axel en Sluis vandaag de dag gerund door Siska Deij en haar zonen Jogi en Junior. Samen met een team enthousiaste medewerkers zijn ze het overtuigende bewijs van een bloeiende handel in merkkleding, dat begon als een jongensdroom van een avontuurlijke Axelse kwajongen.

Deto Jeans Axel en Sluis is de jeansspecialist in Zeeuws-Vlaanderen voor dames, heren én kinderen! Maar er is meer! Wij hebben een schitterend aanbod topmerken in het midden/hoogsegment. We presenteren telkens de nieuwste collecties in de winkels, aangevuld met trendy accessoires, sieraden en schoenen.

U kunt bij ons een complete outfit samen stellen, in één winkel! Service, klantvriendelijkheid en advies op maat staan bij ons hoog in het vaandel.