Gall & Gall Axel

Gall & Gall Axel
Szydlowskiplein 14
4571 GW
0115 533333
www.gall.nl

 

Gall & Gall Axel is de drankenspeciaalzaak van Axel Bij ons heeft de klant altijd keuze. In assortiment en in prijs. Elke dag weer willen wij toonaangevend en inspirerend zijn voor onze klanten.

Gall & Gall wil klanten inspireren om te genieten van mooie momenten met een goed glas. Niet alleen op bijzondere dagen, maar elke dag willen we dat heerlijke weekendgevoel aan onze klanten geven. We brengen klanten op ideeën en geven tips en adviezen. We presenteren ons assortiment op smaak zodat het makkelijk is om zelf een lekkere fles te vinden.

Onze medewerkers

Onze medewerkers maken het verschil. Zij zijn vakkundig, aanstekelijk enthousiast over dranken én ze staan graag voor u klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste fles!

Gall & Gall Huismerk

Uniek is het Gall & Gall Huismerk. Deze producten staan voor een goede kwaliteit met een aantrekkelijke prijs. In totaal hebben wij meer dan 50 Huismerk producten, zowel in wijn als in sterke drank. Met het Huismerk biedt Gall & Gall een herkenbare keuze in zowel assortiment als prijs.