De Glaswasspecialist

De Glaswasspecialist
Hazelarenstraat 64
4576 CJ Koewacht
00 31 6 45604661

 

De naam zegt het al. De Glaswasspecialist is hét adres voor de professionele reiniging van ramen en gevels. Maar het Koewachtse bedrijf doet veel meer op schoonmaakgebied.

Zo kunt u bij de Glaswasspecialist terecht voor het reinigen van kassen. Met de speciale roterende bostel in combinatie met osmose water kan 400 m2 glasoppervlak per uur worden schoongemaakt. Deze apparatuur is ook uitermate geschikt om het vuil van uw zonnepanelen te verwijderen. Vogeluitwerpselen, fijn stof en andere verontreinigingen hechten zich aan de panelen. Regen spoelt dit vuil niet weg. Op deze manier wordt de hoeveelheid zonnestraling dat op de panelen valt beperkt, wat verlies aan rendement tot gevolg heeft. Onderzoek heeft aangetoond dat het regelmatig reinigen van uw zonnepanelen een rendementsverbetering geeft van 8% tot 12%. In gebieden waar de vervuiling groter is, kan het verlies zelfs oplopen tot twee keer zoveel. Het is niet aan te bevelen om zonnepanelen te reinigen met een hogedrukreiniger of agressieve schoonmaakmiddelen. Het gevaar bestaat dat de panelen worden beschadigd. De Glaswasspecialist gebruikt voor volledig zuiver water voor deze reiniging. Het reinigende vermogen van osmose water lost het vuil zonder schoonmaakmiddelen op. Dit is beter voor uw zonnepanelen en voor het milieu.

Verder kunt u bij het allround schoonmaakbedrijf terecht voor het reinigen van liften. De Glaswasspecialist is speciaal gecertificeerd om glazen liften schoon te maken zonder tussenkomst van een liftmonteur.

Laat de Glaswasspecialist u helpen bij al uw schoonmaakklussen. Ze reinigen gevelbeplating, goten, zonneschermen, rolluikbakken en serres met een glanzend resultaat. Altijd in overleg en naar de wensen van de klant. Service en kwaliteit staan voorop bij de Glaswasspecialist.