Pot Interieur

Pot Interieur
Nieuwendijk 89
4571 LH
0115 562010
www.pot.nl

 

Met maar liefst 15.000 m² winkelvloeroppervlakte is Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design en kwaliteitsmeubelen.

Niet alleen in eigen land, maar zeker ook in België. En daar die liefhebber hoge eisen stelt, is onze winkelpresentatie, de deskundigheid van de medewerkers, de servicegraad, behulpzaamheid en vriendelijkheid in overeenstemming met het hoge niveau van de gepresenteerde collectie. En die collectie is ongekend! Na een bescheiden begin is Pot Interieur in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een woninginrichter van formaat,zowel in kwaliteit als in kwantiteit.

Pot Interieur inspireert haar bezoekers, prikkelt hun voorstellingsvermogenen laat de bezoekers genieten van de verschillende belevingswerelden die er gepresenteerd worden. U kunt erbijvoorbeeld terecht voor de grootste Cassina-studio van Europa; nergens worden de producten zo mooi en zogroots gepresenteerd als bij Pot Interieur. In Axel vindt u talrijke studio's an woonmerken als: De Sede,Leolux, Jori, Minotti, Molteni, Interlübke, Rolf Benz, B&B Italia en nog veel meer mooie merken. Uiteraard ookqua slaapcomfort met toppers als Auping, Pullman, Tempur, Presotto, Hülsta en vele anderen.
Kortom; een bezoek aan Pot Interieur in Axel is inspirerend en loont, in alle opzichten!
Ontdek ook de Siematic Keukenstudio van Vliet; onder dak bij Pot interieur.