Taken

Redenen om lid te zijn van de Ondernemersorganisatie Axclusief:

1. Netwerken.

De netwerkbijeenkomsten bieden u een uitgelezen kans om waardevolle nieuwe relaties op te bouwen. Daarnaast krijgt u toegang tot Axclusief op LinkedIn, waar u gemakkelijk met andere leden kunt communiceren.

2. Belangenbehartiging.

Axclusief komt op voor uw belangen bij gemeente en overheid, zodat u zich kunt bezig houden met uw eigen zaak.

3. Informatievoorziening.

Met informatieve bijeenkomsten informeert Axclusief u over bedrijfseconomische en maatschappelijke ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor uw organisatie.

4. Samenwerkingsverband.

Axclusief werkt samen met andere ondernemersverenigingen in de regio, de Kamer van Koophandel en MKB Nederland.

5. Politieke vinger aan de pols.

Axclusief houdt de gemeentelijke plannen nauwlettend in de gaten en zit ook regelmatig met B & W om de tafel.

6. Ondertussen.

Axclusief informeert de leden regelmatig met belangrijk en interessant nieuws over de vereniging, activiteiten, haar leden en regionale ontwikkelingen.

7. Axel.nl.

Met de website www.axel.nl heeft Axclusief een effectieve informatiebron gecreĆ«erd voor de ondernemers in Axel. Tevens kunnen potentiĆ«le bezoekers alles vinden wat een bezoek aan Axel zo aantrekkelijk maakt.

Vermelding met foto en eigen tekst van uw bedrijf op www.axel.nl, met een link naar de website van uw bedrijf, is voor de leden van Axclusief een gratis service. Wilt u uw bedrijf online presenteren op www.axel.nl? Vul dan dit formulier in.

8. Social media.

Axclusief is aanwezig op facebook en heeft daar een groot netwerk opgebouwd zodat we informatie snel de wereld in kunnen brengen. Daarnaast is dit een goed platform om nieuwe klanten met Axel te laten kennismaken.

9. Evenementen.

Axclusief organiseert jaarlijks, samen met de ondernemers, een aantal evenementen waardoor u met uw bedrijf uw gezicht kunt laten zien. Tevens is het zo dat er met deze evenementen veel nieuwe klanten van buiten Axel naar Axel toe trekken.

10. Opleidingen en workshops.

Axclusief verzorgt desgewenst op de praktijk gerichte opleidingen en workshops, waardoor er een collectief voordeel ontstaat.