Vernieuwing Axel.nl

Axel.nl wordt geheel vernieuwd! Het ontwerp is klaar, zie het filmpje hieronder. Nu is het tijd om te gaan bouwen en vullen. Fotoclub Axel en Artext (Bianca Moorthamer) staan in de startblokken om te beginnen, maar hebben daar jouw hulp bij nodig.

Informatie verzamelen

Je ontvangt binnenkort een e-mail met daarin een aantal vragen. Allereerst de vraag of jij jouw bedrijf wilt uitlichten op deze vernieuwde website. Wanneer je deze vraag positief beantwoordt, hebben we wat meer praktische informatie van je nodig. Met deze informatie schrijft Bianca een aantrekkelijke tekst voor op de website. Wanneer nodig zal Bianca contact opnemen met je voor meer toelichting.

Foto's maken

Fotoclub Axel maakt alle foto’s die op de website komen te staan. Zo houden we één stijl aan en blijft de website rustig en professioneel. Het is dus niet mogelijk om je eigen foto’s aan te leveren. Je kunt van de fotoclub een aantal opties voor data verwachten. Bevestig één datum. De Fotoclub plant een bezoek aan jouw bedrijf. Ze laten je van tevoren weten wat voor soort foto’s er gemaakt zullen worden. Er zal onder andere een foto gemaakt worden waar jij als ondernemer midden in je zaak staat. Voorbeelden zie je in de afbeelding hiernaast. Het is dus belangrijk dat jij zelf aanwezig bent als de foto's worden gemaakt.

Alleen bedrijven waarvan alle benodigde informatie aanwezig is, komen op de website.
Voor Axclusief-ondernemers is een plaatsing op Axel.nl gratis.