Spuesens Makelaardij

Spuesens Makelaardij
Weststraat 69
4571 HK Axel
0115 564565
www.spuesensmakelaardij.nl

Spuesens Makelaardij is opgericht door Eric Spuesens en sinds 1983 gevestigd in Axel. Aanvankelijk op een locatie op de Markt, nu is het kantoor van Eric in de Weststraat.

Eric Spuesens is gecertificeerd makelaar-taxateur en lid van de NVM. Hij heeft inmiddels ruime kennis en ervaring opgedaan. 'Toch volg ik jaarlijks nog vervolgopleidingen om bij de tijd te blijven', aldus Eric.

'Wij hechten groot belang aan persoonlijk contact. Dat is al jarenlang een belangrijke basis van ons succes. Veel klanten uit recente jaren, maar ook van jaren daarvoor, komen bij ons terug als er behoefte is aan andere woonruimte of advies. Dat varieert van een bezwaar tegen de WOZ-aanslag of een taxatie voor een hypotheekherziening. Onze website is recent vernieuwd. Onderscheidend is zeker de aanwezigheid van een plattegrond van elke woning! Deze is zowel in 2D als in 3D te zien. Zo is er een prima indruk van de woning. Uit reacties van zoekers en opdrachtgevers blijkt dat dit zeer op prijs wordt gesteld. Ons werkgebied omvat de Kanaalzone en Oost Zeeuws-Vlaanderen. Wij leggen ons vooral toe op verkoop en aankoopbemiddeling en bemiddeling bij verhuur. Als lid van de NVM en tevens gecertificeerd bij VastgoedCert, kunnen wij voor elke situatie een juist taxatierapport leveren, ook het NWWI-rapport voor financiering met of zonder NHG.'